GPS Ośrodek Szkoleniowy

Nauka jazdy - KRAKÓW

    663 481 553

Opinie o nas - GPS Ośrodek Szkoleniowy 

 

Magdalena

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 06-10-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Świetna szkoła nauki jazdy z lokalizacją w centrum. Wykłady przeprowadzone przez Pana Piotra w bardzo ciekawy i jasny sposób. Będąc na kursie ekspresowym miałam okazje jeździć z każdym z instruktorów. Z całego serca mogę polecić każdego z nich. Na pierwszych jazdach już po chwili zapomniałam o stresie, a na następne chodziłam z dużą przyjemnością (aż szkoda, że egzamin zdany za pierwszym razem :D). Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Jeśli miałabym ponownie wybrać ośrodek nauki jazdy to na pewno mój wybór padłby na GPS :)

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


martyna...edzic25

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 05-09-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Bardzo polecam szkołę jazdy GPS. Znakomite przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Bardzo sympatyczni instruktorzy, a na jazdach panuje miła atmosfera. Ogromną zaletą jest również dostosowanie się do indywidualnych potrzeb kursanta. Z pewnością wybrałabym tę szkołę ponownie!

 PLUSYdobry stan pojazdów, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność

 MINUSYBrak informacji

 

Michał Bonczar

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 03-09-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Profesjonalnie, konkretnie i bardzo skutecznie! Mili instruktorzy i przede wszystkim atmosfera bardzo rodzinna, przystępna dla kursantów! Polecam serdecznie!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


juli....iela

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 26-08-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Niepowtarzalna atmosfera, mili instruktorzy, dobra lokalizacja, przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!

 PLUSYdobry stan pojazdów, dobra atmosfera, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Ola Łyszczarz

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 01-08-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Całym sercem polecam ośrodek szkoleniowy GPS. Zarówno na wykładach jak i na jazdach panuje bardzo przyjemna atmosfera. Instruktorzy z pasją uczą kursantów poruszania się w ruchu drogowym. Podchodząc do egzaminu teoretycznego i praktycznego czułam, że zostałam przygotowana najlepiej jak się dało. Gdybym miała jeszcze raz odbywać kurs bez zastanowienia ponownie wybrałabym GPS

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Ola Zagórska

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 26-07-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Kurs w osk GPS to czysta przyjemność. Przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego było na najwyższym poziomie. Wykłady Pana Piotra były ciekawe a wszystkie zagadnienia były na nich dobrze wyjaśnione. Jazdy z Panem Piotrem i Panem Danielem to chyba najlepsza część całego kursu. Miła atmosfera, zero stresu i pełen profesjonalizm. Gdybym miała wybierać ośrodek ponownie zdecydowanie byłby to GPS.

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Julia

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 19-07-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

4

Bardzo polecam wszystkim początkującym! Nauka zarówno praktyczna jak i teoretyczna odznacza się wysokim poziomem, a atmosfera jest przecudowna. Co do instruktorów to miałam okazje jeździć z Panem Danielem oraz Panem Piotrem, których nie zamieniłabym na nikogo innego! :) Na pewno miło będę wspominać każdą jazdę! Jeszcze raz bardzo dziękuje! :)

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Dominika Kapusta

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 18-07-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

2

Polecam bardzo serdecznie! Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie, a wiedza teoretyczna i praktyczna przekazana w 100%. Wykłady prowadzone przez pana Piotra były bardzo ciekawe i wyczerpujące, dzięki czemu egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy są pełni cierpliwości, atmosfera przemiła i bezstresowa, z przyjemnością przychodziłam na kolejne jazdy. Gdybym miała kolejny raz przygotowywać się do egzaminu, znów wybrałabym GPS!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


bylal...andra

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 17-07-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

4

Bardzo dobra postawa wobec kursanta, elastyczność w doborze terminu jazd, brak stresu podczas szkolenia i miła atmosfera.

 PLUSYdobry stan pojazdów, dobra atmosfera, instruktor z powołania, elastyczność

 MINUSYBrak informacji


Dominika

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 16-07-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Bardzo polecam szkole jazdy GPS nauka na najwyższym poziomie wspaniali instruktorzy ja miałam przyjemność jeździć z Panem Danielem i Panem Piotrem i jakbym miała zapisywać się drugi raz nic bym nie zmienila:) z wielką przyjemnością chodziłam na jazdy

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


leo...nin

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 11-07-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Beata N.

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 13-06-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Wybrałam tę szkołę głównie dzięki opiniom w internecie. Po odbytym kursie mogę szczerze polecić :) Wykłady prowadzone przez Pana Piotra były zawsze w miłej atmosferze, tłumaczone bardzo dokładnie, z pełnym zaangażowaniem, tak aby każdy zrozumiał daną sytuację. Dzięki czemu zdałam teorię za pierwszym razem. Jeśli chodzi o jazdy to zawdzięczam swój sukces Pani Asi, dzięki której egzamin praktyczny również zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za cierpliwość do mnie i opanowanie gdy ciągle autko mi gasło i często szarpało. Miałam chwilę zwątpienia i stres ale się udało. Pani Asia nigdy we mnie nie zwątpiła, tłumaczyła każdy błąd, który powtarzałyśmy do skutku i opłaciło się. Trzeba sobie dać szansę i czas. Polecam z czystym sumieniem, nie wahajcie się ! To bardzo dobra szkoła i wspaniali instruktorzy. Jeszcze raz dziękuję za wszystko! :)

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji

Michał A.

 

Z calego serca moge polecić, niezapomniana przygoda, świetna atmosfera, a co najwazniejsze na spokojnie podszedłem do egzaminow i bez wiekszych problemow zdalem za pierwszym razem. Nie ma lepszej szkoly jazdy. 

 

Magda Agaś

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 27-05-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Szkoła bardzo przyjazna dla kursantów. Wykłady prowadzone ciekawie, treściwie, żadne pytanie na egzaminie nie było zaskoczeniem. Pan Piotr jest zarówno genialnym wykładowcą jak i instruktorem. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, bez większego stresu, wszystko wcześniej omówione bardzo dokładnie na jazdach. Cenowo bardzo przystępnie. Jednym słowem polecam.

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


li...cc

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 23-05-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

2

Najlepsza szkoła w Krakowie, a może i w całym województwie! Wspaniała, chciałoby się rzec wręcz rodzinna atmosfera, prowadzona przez ludzi z pasją i świetnym podejściem do nauczania zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Bardzo pomocni i pełni wsparcia dla kursantów. Jeżeli ktoś liczy na indywidualne podejście i dobrą atmosferę, w której może się dowiedzieć jak dobrze jeździć to tylko tutaj. Miałam ogromną przyjemność jeździć z Panią Asią i dzięki niej nasłuchałam się od egzaminatora jak to wspaniale mnie ktoś nauczył jazdy samochodem. Naprawdę mogę śmiało polecić GPS ;)

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Daria Orzechowska

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 23-05-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Gorąco polecam!

 PLUSYciekawe wykłady, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, profesjonalizm

 MINUSYbrak


Michał Azierski

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 22-05-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Najlepsza szkoła jazdy w Krakowie. Wszystko na najwyższym poziomie, świetna atmosfera, super kontakt z instruktorami, miło i przyjemnie, a razem z tym idzie świetne przygotowanie do egzaminów.

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


miko...kmaz

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 20-05-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

3

Profesjonalnie, ale z sercem. Polecam gorąco.

 PLUSYdobry stan pojazdów, dobra organizacja, dobra atmosfera, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


jul...zek

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 16-05-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Pani Asia ze świetnym podejściem i cierpliwością anioła. Gorąco polecam, zdane za pierwszym razem :)

 PLUSYdobry stan pojazdów, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor z powołania, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Karolina Kościńska

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 10-05-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Naprawdę świetna szkoła, wykwalifikowani instruktorzy z pasją i talentem do nauczania, wszystkie zajęcia przeprowadzone zostały profesjonalnie i na spokojnie - przygotowanie do egzaminu bezstresowe, za to było świetną zabawą, a sam egzamin (zarówno cześć praktyczną jak i teoretyczną) udało mi się zdać dzięki ośrodkowi szkoleniowemu GPS za pierwszym razem!!!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Alina Osowska

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 25-04-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B1

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne przeprowadzane w przyjaznej atmosferze. Przygotowanie do egzaminu i przede wszystkim do bycia kierowcą - NAJLEPSZE! Bardzo indywidualne podejście do kursanta :)

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Mateusz Łysiak

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 08-04-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Świetnie prowadzone zajęcia, jazdy w miłej i przyjemnej atmosferze. Wkład w kurs mieli wszyscy instruktorzy, ale z Panem Piotrem jeździłem najwięcej. Dziękuję Wam bardzo! Jeżeli się zastanawiacie to tylko GPS!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Karolina Zielińska

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 29-03-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Szkoła godna polecenia, najlepsza na jaką mogłam trafić. Ciekawe zajęcia z teorii dobrze tłumaczące każde zagadnienie. A jazdy to sama przyjemność, więc szkoda, że tak szybko się skończyły. Brak problemów pod każdym względem. Polecam!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Alicja Widłak

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 28-03-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

2

Bardzo fajna szkoła,instruktorzy są naprawdę super. Są bardzo mili przez co nie stresowałam się na jazdach, naprawdę polecam!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Agnieszka Zawada

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez facebook

Zdjęcie facebook Prawo Jazdy 360

ocena z dnia: 26-02-2019

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Gorąco polecam - świetna, bezstresowa atmosfera. Profesjonalni, życzliwi, pogodni i co najważniejsze sympatyczni i z odpowiednią dozą humoru instruktorzy, zwłaszcza Pan Piotr i Pan Andrzej, z którymi miałam przyjemność jeździć. To był mile spędzony czas i bardzo owocny - egzamin zdałam bez większych problemów za pierwszym razem. Flota nowa, w bardzo dobrym stanie :). Raz jeszcze szczerze polecam!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


an...ap

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 29-12-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

3

Bardzo polecam tę szkołę! Instruktorzy z pasja, dbajacy o dobra atmosfere, świetnie ucza jak bezpiecznie jeździć, dbajacy o najwyższe standardy. Ja miałam ogromna przyjemność odbywać kurs przede wszystkim z Pania Joasia, której jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość, pozytywna energię i wiarę we mnie! Oraz za profesjonalizm na najwyższym poziomie! A Panu Andrzejowi, z którym zaczynałam jeździć, za minimalizację stresu nowicjusza i wsparcie w czasie kiedy miałam perturbacje zdrowotne. To nie tylko rewelacyjni instruktorzy, ale również świetni ludzie. Jeszcze raz dziękuję!

 PLUSYdobry stan pojazdów, dobra organizacja, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Gosia Pawlik

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 18-12-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

2

Gorąco polecam! Miła i bezstresowa atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, zajęcia praktyczne na wysokim poziomie.

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor z powołania, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Michał Łucki

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 26-11-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Szkolenie przebiega sprawnie, w miłej atmosferze. Instruktorzy są bardzo uprzejmi, pomocni, cierpliwi i kompetentni. Szkoła jest bardzo profesjonalna, a jazdy odbywają się na samochodach na których przeprowadzane są egzaminy. Ta szkoła naprawdę uczy jak bezpiecznie jeździć. Bardzo polecam tę szkołę jazdy!

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


Kacper Majta

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 23-10-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

2

O szkole dowiedziałem się w Internecie, ze względu na wspaniałe opinie innych kursantów zapisałem się i nie żałuję! Pozytywnie zaskoczyły mnie wykłady, które okazuje się, nie muszą być nudne. Pan Piotr zaskoczył mnie nie lada humorem. Jazdy to czysta przyjemność, profesjonalne podejście, umiejętne przygotowanie kursanta, samochody w bardzo dobrym stanie to tylko jedne z zalet krakowskiego G.P.S - u. Bardzo polecam Panią Joasię i Pana Piotra, to z nimi miałem zaszczyt wozić się po Krakowie :D

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


wer...a02

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 08-10-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

2

Szkoła naprawdę godna polecenia. Instruktorzy podchodzą do kursanta indywidualnie i robią wszystko, żeby dopasować odpowiednie godziny. Pełen profesjonalizm i bardzo miła atmosfera :) Miałam przyjemność jeździć z Panią Asią i Panem Piotrem - gorąco polecam! :)

 PLUSYdobry stan pojazdów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, brak ukrytych kosztów, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


wmku...ycka

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 28-09-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

3

Bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, na których pomoc zawsze można było liczyć:)

 PLUSYdobry stan pojazdów, dobra organizacja, atrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność, instruktor z powołania, elastyczność

 MINUSYBrak informacji


Marta

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 24-09-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

3

G.P.S. to świetna szkoła jazdy! Gwarantowany profesjonalizm i przyjazna atmosfera zajęć. Gorąco polecam jazdy z panią Joanną. Przy pierwszym podejściu do egzaminu praktycznego stres zrobił swoje, ale za drugim razem wszystko poszło jak z płatka. Zdecydowanie jest to szkoła na pięć gwiazdek!

 PLUSYdobry stan pojazdów, dobra atmosfera, punktualność, instruktor z powołania, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji


sylw....2115

Opinia zweryfikowana przez opinia zweryfikowana przez prawo-jazdy-360.pl

brak zdjęcia profilowego

ocena z dnia: 12-09-2018

Ocena ogólna:

 

Prawo jazdy kategorii

B

Rodzaj szkolenia:

Kurs

Ilość podejść do egzaminu:

1

Zawsze będę dobrze wspominać jazdy z Panem Andrzejem i Panem Piotrem. Wszystko jest ustalane pod kursanta i tak żeby jemu było jak najlepiej. Gwarantowany nie tylko profesjonalizm, ale również wspaniała atmosfera podczas jazd. Ta szkoła przede wszystkim nauczy Cię jeździć, a egzamin stanie się formalnością. Szczerze polecam!

 PLUSYdobra atmosfera, instruktor z powołania, elastyczność, profesjonalizm

 MINUSYBrak informacji